/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Рецепт от гурмана: креспелле по-флорентийски - ВМоскве



ВМоскве
В удобной миске соедините шпинат, рикотту, пармезан, щепотку мускатного ореха, соль и перец. Начинку хорошо перемешайте. Сковороду смажьте оливковым маслом и, наливая тесто для креспелле, жарьте их как блины с обеих сторон. Готовые креспелле складывайте на тарелку.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.12.2013




Дивитись всі новини в розділі Шпинат