/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
3 варианта немецких антипохмельных супов - DELFI.lv
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.12.2013
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
3 варианта немецких антипохмельных супов - DELFI.lv
DELFI.lv Основой антипохмельного супчика для полуночников являются обжаренный фарш или свинина, говядина, телятина, нарезанные кусочками, или колбаски. К обжаренному мясу добавляют нарезанный кубиками сладкий перец, зерна консервированной кукурузы, фасоль, томатную пасту ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.12.2013
Дивитись всі новини в розділі Фарш