/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Баранина
Нутрію запікають у домашньому майонезі - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.01.2014
Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини
Баранина
Нутрію запікають у домашньому майонезі - Gazeta.ua
Gazeta.ua Не жирне, як свинина, не застигає, як баранина, на губах. Кріль сухуватий, а нутрія сочна. Її просто готувати. Звечора змащує м'ясо сіллю, перцем, подавленим часником і домашнім майонезом. — Магазинний усе спортить. Сире яйце, ложка порошку гірчиці з ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.01.2014
Дивитись всі новини в розділі Баранина