/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Баранина  

Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини

Баранина


Нутрію запікають у домашньому майонезі - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Не жирне, як свинина, не застигає, як баранина, на губах. Кріль сухуватий, а нутрія сочна. Її просто готувати. Звечора змащує м'ясо сіллю, перцем, подавленим часником і домашнім майонезом. — Магазинний усе спортить. Сире яйце, ложка порошку гірчиці з ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.01.2014




Дивитись всі новини в розділі Баранина