/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа пшенична  

Новини про крупи пшеничні, новинки, детальна інформація відносно круп пшеничних

Крупа пшенична


Дванадцять пісних страв - Закарпаття online



Закарпаття online
Потім додають перебрану і промиту перлову крупу чи рис і варять до готовності. Квашену капусту промивають, вичавлюють з неї розсіл і варять окремо. Коли капуста стане м'якою, її з'єднують з грибами. Тоді на олії роблять рідку пасеровку з пшеничного ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.01.2014




Дивитись всі новини в розділі Крупа пшенична