- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Борошно
“Від Романа по Йордан — український Рамадан” - Вікна online
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.01.2014
Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна
Борошно
“Від Романа по Йордан — український Рамадан” - Вікна online
Вікна online Водохреща наступає наступного дня. Вранці ціле село йде до церкви. Потім на ріку. Хрест вбирають гілками мирту. Вдома жінки на свяченій воді замішують борошно. Потім цим борошном чоловіки малюють на воротах хрест, який є оберегом. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.01.2014
Дивитись всі новини в розділі Борошно