/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Суп загусає від борошна - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.04.2013
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Суп загусає від борошна - Gazeta.ua
Gazeta.ua На сковорідці розтоплює по 30 г вершкового масла й оливкової олії. Смажить цибулю, доки та стане золотавого відтінку. Перекладає у каструлю, вливає 50 г соусу деміглас і 300 г курячого бульйону. Ставить на малий вогонь, накриває кришкою. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.04.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове