- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Фенхель
Стерлядь в белом вине со сливочным соусом - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.01.2014
Новини про фенхель, новинки, детальна інформація відносно фенхелю
Фенхель
Стерлядь в белом вине со сливочным соусом - Аргументы и факты
Аргументы и факты В глубокий противень налить немного воды, уложить стерлядь, внутрь кольца положить очищенный репчатый лук, очищенный пастернак, разрезанный пополам фенхель, корень петрушки, стебли укропа, душистый перец и лавовый лист. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.01.2014
Дивитись всі новини в розділі Фенхель