/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Кабачок  

Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків

Кабачок


СЕКРЕТЫ ПОСТНОЙ КУХНИ : Фирменные рецепты от шеф-повара - Mangazia



Mangazia
Морковь свежая – 75г Кабачок – 60г Тыква – 150г Лисички свежемороженые – 80г Лук Чеснок / Все ингредиенты обжарить, сложить в горшок, добавить воду и поставить томиться в духовку. Любовь Егорова, по материалам Газета Арена Информационное агентство МАНГАЗЕЯ. Заметили ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 04.03.2014




Дивитись всі новини в розділі Кабачок