/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Базилік  

Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка

Базилік


Готуємо разом з кращим шеф-кухарем - КОМЕНТАРІ: новини, аналітика, фото та відео-репортажі



КОМЕНТАРІ: новини, аналітика, фото та відео-репортажі
Додайте томатне пюре, доведіть до кипіння при максимальній температурі 140° у режимі розмішування 1, встановіть температуру 90°, додайте базилік і сіль, тушкуйте, поки соус не загусне. Соус Песто Одна з найпопулярніших в Італії приправ ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.03.2014




Дивитись всі новини в розділі Базилік