- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Базилік
Готуємо разом з кращим шеф-кухарем - КОМЕНТАРІ: новини, аналітика, фото та відео-репортажі
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.03.2014
Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка
Базилік
Готуємо разом з кращим шеф-кухарем - КОМЕНТАРІ: новини, аналітика, фото та відео-репортажі
КОМЕНТАРІ: новини, аналітика, фото та відео-репортажі Додайте томатне пюре, доведіть до кипіння при максимальній температурі 140° у режимі розмішування 1, встановіть температуру 90°, додайте базилік і сіль, тушкуйте, поки соус не загусне. Соус Песто Одна з найпопулярніших в Італії приправ ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.03.2014
Дивитись всі новини в розділі Базилік