- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Шпинат
Ролики из филе камбалы - Народная Газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.03.2014
Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату
Шпинат
Ролики из филе камбалы - Народная Газета
Народная Газета Ингредиенты: куски филе камбалы, каждый весом 70—80 г — 4 шт., лук-шалот — 2 стебля, мороженый листовой шпинат — 300 г, тонко нарезанный миндаль — 30 г, чеснок — 1 зубчик, сливочное масло — 40 г, сухое белое вино — 4 ст. л., сливки — 2 ст. л., лимонный сок, тертый ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.03.2014
Дивитись всі новини в розділі Шпинат