/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Йогурт
Дикая мальва - Славянская культура
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.03.2014
Новини про йогурт, новинки, детальна інформація відносно йогурта
Йогурт
Дикая мальва - Славянская культура
Славянская культура Просвирник с йогуртом. Тушить просвирник вместе с луком. Затем всыпать маленькую кофейную чашку риса и потушить до готовности. В йогурт, кефир или нежирную сметану положить толчёный чеснок и, полученным соусом, залить блюдо. Размешать. Кушать горячим или тёплым. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.03.2014
Дивитись всі новини в розділі Йогурт