/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Оригинальные рецепты блюд с рыбой - Re-Aсtor



Re-Aсtor
В кастрюлю выкладывают лук и петрушку (порезанные), лавровый лист, гвоздику, перец. Затем кладут рыбу, она должна быть вымытой и нарезанной на кусочки. Все солят и наливают в кастрюлю вино, а так же бульон. Рыба варится в вине 20 минут, после чего бульон переливают в ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 04.04.2014




Дивитись всі новини в розділі Петрушка