/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Домашня ковбаса і буженина - Молодий Буковинець
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.04.2014
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Домашня ковбаса і буженина - Молодий Буковинець
Молодий Буковинець У м'ясорубку закладіть решітку із крупними отворами. Перемеліть м'ясо, сало і часник (можна нарізати дуже дрібними шматочками, а часник пропустити через прес). До отриманого фаршу додайте спеції за смаком, добре перемішайте. Наприкінці додайте ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.04.2014
Дивитись всі новини в розділі Фарш