/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Французский луковый суп - GIGAmir
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.04.2014
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Французский луковый суп - GIGAmir
GIGAmir После закипания максимально убавь огонь, посоли, поперчи и вари суп около часа без крышки. Тем временем нарежь багет ломтями, выложи их на противень, сбрызни оливковым маслом и запекай в разогретой до 200°С духовке до румяной ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.04.2014
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове