- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Борошно
Десерт як мистецтво: коли приводу для купівлі солодкого не ... - Телеканал новин 24
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.04.2014
Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна
Борошно
Десерт як мистецтво: коли приводу для купівлі солодкого не ... - Телеканал новин 24
Телеканал новин 24 Десерт як мистецтво. Такою, за переказами, була пристрасть італійського майстра Маріо Розаліні. Його досвід перейняли сучасні кондитери. Для виробництва тортів, "Розаліні" використовують лише найкращі продукти: відбірні яйця, борошно ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.04.2014
Дивитись всі новини в розділі Борошно