- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Шпинат
Индейка со шпинатом в болгарском перце - Народная Газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.05.2014
Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату
Шпинат
Индейка со шпинатом в болгарском перце - Народная Газета
Народная Газета Ингредиенты: болгарский перец — 4 шт., индейка — 200 г, лук репчатый — 1 шт., сельдерей — 1 стебель, чеснок — 2 зубчика, рис — 50 г, помидор — 2 шт., томатная паста — 2 ч. л., красный перец — 1 ч. л., сыр фета — 40 г, шпинат — 50 г, белое вино — 50 мл, оливковое масло — 1 ст. л. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.05.2014
Дивитись всі новини в розділі Шпинат