/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Курица “Пикассо” - Народная Газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.06.2014
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Курица “Пикассо” - Народная Газета
Народная Газета Чеснок натрите на мелкой терке. Куриные грудки посолите, поперчите. В смеси оливкового и сливочного масла обжарьте грудки до золотистой корочки. Переложите в форму для запекания. На сковороде обжарьте лук, чеснок и сладкий перец. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.06.2014
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове