/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ С / г тварини і птиця (живокіст)
/ Свині
Стейк краще смакує, коли його готують 2-3 хв - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.06.2014
Новини про свині, новинки, детальна інформація відносно свиней
Свині
Стейк краще смакує, коли його готують 2-3 хв - Gazeta.ua
Gazeta.ua "Яловичина найкраще смакує, коли зготована у rare. Такий стейк червоний усередині й містить кров. Але для свинини не використовують ступені прожарки. М'ясо свині брудніше," - додає кухар. Також він розповідає, як правильно розділяти м'ясо ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.06.2014
Дивитись всі новини в розділі Свині