/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Традиційний грузинський харчо готують з волоськими горіхами - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Приготування: Помийте м'ясо, наріжте кубиками і варіть близько 2 годин, знімаючи піну. Кукурудзяне борошно прогрійте на сухій сковороді, розведіть ополоником бульйону, стежачи за тим, щоб не з'являлися грудочки. Влийте в каструлю з м'ясом ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.07.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно