/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Баклажан печеный, жареный и отварной: рецепты выходного дня - Амурская правда



Амурская правда
Помидоры черри — 150 г, листья любого салата — 50 г, петрушка — 25 г, салат Руккола — 50 г, бальзамический уксус — 1 ч. л., зубчик чеснока, баклажан — 1 шт., сыр фета — 100 г, оливковое масло, перец, соль. С баклажана снять кожицу, порезать на крупные кубики и обжарить на ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.07.2014




Дивитись всі новини в розділі Петрушка