/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Немного подсказок, как разнообразить осеннее меню - Киевская Правда



Киевская Правда
Проще потушить баклажаны на сковороде, порезав сначала на четвертинки вдоль, а затем тонкими ломтиками. Поместится на среднюю — около 4 не слишком большие «синенькие». Чтобы развеселить их и предоставить сладкого привкуса — бросьте кружочки 3-4 морковок. Кстати ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 24.09.2014




Дивитись всі новини в розділі Баклажан