/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


головний редактор БРІЗ - Інформаційний сайт Прикарпаття



Інформаційний сайт Прикарпаття
Потім додайте в гриби вершкове масло і борошно, ще раз все перемішайте і обсмажте гриби ще 5 хвилин. 5. Тепер покладіть м'ясо з грибами в горщики, додайте сметану і все перемішайте. Посипте зверху тертим сиром. Кришками горщики ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 31.10.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно