/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Авокадо  

Новини про авокадо, новинки, детальна інформація відносно авокадо

Авокадо


5 лучших способов хранить зелень: советы Эктора Хименес-Браво - ДеПо



ДеПо
В блендере соедините зелень и соль в одинаковых пропорциях. Выложите смесь на пергаментный лист и выпекайте при 100 градусах около 30-40 минут, пока зелень не высохнет. Периодически перемешивайте. Попробуйте соль с розмарином для баранины, базиликовую соль для ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.11.2014




Дивитись всі новини в розділі Авокадо