/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно ячмінне  

Новини про борошно ячмінне, новинки, детальна інформація відносно борошна ячмінного

Борошно ячмінне


Прыемнага апетыту, сябры! - Львівська Газета



Львівська Газета
У баняк налити води, додати хлібний квас (у співвідношенні 4:1), довести до кипіння, додати спасероване пшеничне або ячмінне борошно й варити 5 хв. Шматочки сала обсмажити разом з нашаткованими цибулею і селерою, перекласти в ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.11.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно ячмінне