- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно ячмінне
Прыемнага апетыту, сябры! - Львівська Газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.11.2013
Новини про борошно ячмінне, новинки, детальна інформація відносно борошна ячмінного
Борошно ячмінне
Прыемнага апетыту, сябры! - Львівська Газета
Львівська Газета У баняк налити води, додати хлібний квас (у співвідношенні 4:1), довести до кипіння, додати спасероване пшеничне або ячмінне борошно й варити 5 хв. Шматочки сала обсмажити разом з нашаткованими цибулею і селерою, перекласти в ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.11.2013
Дивитись всі новини в розділі Борошно ячмінне