/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Капуста червонокачанна  

Новини про капуста червонокачанна, новинки, детальна інформація відносно капусти червонокачанної

Капуста червонокачанна


«Берлінале» на власній кухні - Львівська Газета



Львівська Газета
... що залишився після смаження гусака, розвести бульйоном, прокип'ятити, додати борошно, перемішати, щоб не утворилися грудочки, і процідити. Готову тушку розділити на порційні шматочки, подавати з печеними яблуками та відвареною картоплею. Капусту й ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.02.2013




Дивитись всі новини в розділі Капуста червонокачанна