/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


"ХРЕЩАТИК" ДАРУЄ КИЯНАМ НАЙСМАЧНІШІ РЕЦЕПТИ ДО ... - Хрещатик



Хрещатик
Виливаємо суміш у хлібопічку, додаємо сухе молоко, сир, олію, мед, сіль, родзинки і 2 ч. ложки сухих дріжджів (без гірки). Просіюємо борошно, додаємо спочатку в хлібопічку 500 г, коли всі інгредієнти перемішуються, але тісто ще липне до стінок, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.05.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно