- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Батат
Тыква с зажаренной корочкой на стол на новый год 2015 - Портал
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.11.2014
Новини про батат, новинки, детальна інформація відносно батату
Батат
Тыква с зажаренной корочкой на стол на новый год 2015 - Портал
Портал Может, это батат? Или картошка?» Но нет! Это самая настоящая тыква, просто я ее вкусно замариновала и зажарила в духовке в режиме "гриль". Корочка сверху поджаренная и твердая, а внутри тыква мягчайшая. Спешу вам рассказать, как ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.11.2014
Дивитись всі новини в розділі Батат