- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Все кухни мира. Корея - газета "Ока-инфо"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.07.2013
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Все кухни мира. Корея - газета "Ока-инфо"
газета "Ока-инфо" Необходимо: 20 крабовых палочек, 1 яйцо, масло растительное - 1 ст. л. молока, 1 стакан панировочных сухарей, 4 зубчика чеснока, 2 ст. л. тёртого твёрдого сыра, растительное масло, петрушка, чёрный молотый перец, соль. Фрукты под карамелью. Ананас и банан нарезать крупными ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.07.2013
Дивитись всі новини в розділі Петрушка