- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно пшеничне
Як приготувати медові “миколайчики” - ОГО
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.12.2014
Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного
Борошно пшеничне
Як приготувати медові “миколайчики” - ОГО
ОГО Для тіста треба взяти: неповні 4 склянки просіяного пшеничного борошна, півсклянки цукру-піску, 1 неповна склянка натурального меду, трохи меленої кориці (за бажанням), 1-2 чайні ложки пекарського порошку (або сода на кінчику ножа, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.12.2014
Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне