- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Базилік
Лучшие блюда Волжского для новогодней ночи-2015 - "Блокнот Волжский"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.12.2014
Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка
Базилік
Лучшие блюда Волжского для новогодней ночи-2015 - "Блокнот Волжский"
"Блокнот Волжский" Тушку кролика разрубить на небольшие порционные куски, залить небольшим количеством воды, добавить 350 грамм сметаны, соль, перец по вкусу, базилик, орегано. Тушить на противне около часа. Пока готовится мясо, следует заняться ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.12.2014
Дивитись всі новини в розділі Базилік