/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Кефір  

Новини про кефір, новинки, детальна інформація відносно кефіру

Кефір


Чому рівнянам варто споживати біфідо- і лактобактерії - Сайт телекомпании "Ривне 1"



Сайт телекомпании "Ривне 1"
Джерело біфідо- і лактобактерій - це сир, йогурти, тверді сири і, особливо, кефір і кисле. А щоб нормалізувати мікрофлору кишечника, потрібно включати ці продукти в свій раціон. Наприклад, вранці або перед сном можна випивати склянку ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 22.12.2014




Дивитись всі новини в розділі Кефір