- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Шпинат
В чем польза фолиевой кислоты? - Аптека online
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.01.2015
Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату
Шпинат
В чем польза фолиевой кислоты? - Аптека online
Аптека online Среди наиболее богатых источников фолиевой кислоты стоит выделить: вареную спаржу (1 чашка — 243 мкг), тушеную говяжью печень (85 г — 215 мкг), вареную чечевицу (1/2 стакана — 179 мкг), вареную белую фасоль (1/2 стакана — 132 мкг), шпинат (1/2 стакана — 131 мкг) и др. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.01.2015
Дивитись всі новини в розділі Шпинат