- • Інжир
- • Абрикоси
- • Авокадо
- • Агрус
- • Айва
- • Алича
- • Ананаси
- • Апельсини
- • Асаї
- • Банани
- • Брусниця
- • Виноград
- • Вишня
- • Глід
- • Горобина
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груші
- • Диня
- • Журавлина
- • Ківі
- • Кавуни
- • Лайм
- • Лимони
- • Лохина
- • Малина
- • Манго
- • Мандарини
- • Морошка
- • Нектарини
- • Обліпиха
- • Ожина
- • Оливи
- • Персики
- • Полуниця
- • Помело
- • Сливи
- • Смородина
- • Суниця
- • Фініки
- • Фейхоа
- • Хурма
- • Черешня
- • Чорниця
- • Шипшина
- • Яблука
- • Ялівцева ягода
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Фрукти. Ягоди
/ Інжир
Как приготовить утку с инжиром и яблоками - Resto - поисковая система для гурманов
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.01.2015
Новини про інжир, новинки, детальна інформація відносно інжира
Інжир
Как приготовить утку с инжиром и яблоками - Resto - поисковая система для гурманов
Resto - поисковая система для гурманов Шеф-повар ресторана Tarantino поделился рецептом зимнего блюда для семейного обеда - готовим фермерскую утку с инжиром, яблоками и соусом "Порто". Ингредиенты: Яблоко - 1 шт. Инжир крупный - 1 шт. Портвейн "Порто" - 200 мл. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.01.2015
Дивитись всі новини в розділі Інжир