/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Кнелі зі щуки запікають в соусі бешамель - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.01.2015
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Кнелі зі щуки запікають в соусі бешамель - Gazeta.ua
Gazeta.ua Вершкове масло розтопити на сковорідці, всипати муку і підсмажити її до золотистого кольору. Повільно вливати гаряче кипячене молоко. При цьому соус постійно помішувати, щоб мука не утворила комків. Посолити, поперчити і додати дрібку ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.01.2015
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове