/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Салат «Сухуми» - GIGAmir



GIGAmir
Лук нарезать полукольцами, сбрызнуть уксусом, оставить на 5 минут. Брынзу мелко нарезать. Шпинат крупно нарезать. Груши нарезать тонкими ломтиками. Шпинат перемешать с орехами, брынзой, луком и зернами граната, посолить. Сверху выложить ломтики груш, сбрызнуть ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.01.2015




Дивитись всі новини в розділі Шпинат