- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Борошно
На десерт: грушеві мафіни з яблучно-сметанковим кремом (ФОТО) - Інформаційний портал <<Гречка>>
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.02.2015
Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна
Борошно
На десерт: грушеві мафіни з яблучно-сметанковим кремом (ФОТО) - Інформаційний портал <<Гречка>>
Інформаційний портал <<Гречка>> Мафіни дуже прості, швидкі, але симпатичні. Тісто: маргарин 200 г, цукор 200 г, яйця курячі 3 шт., борошно 200 г, розпушувач тіста, 1 ч. ложка ванілін, груші 1-2 шт. Крем: яблука 2-3 шт., цукор 2-5 ст. ложки, сметана 1 ст. ложка, куркума 0,5 ч. ложки, |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.02.2015
Дивитись всі новини в розділі Борошно