/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Горіхи
Готуємо "Шубу по-японськи" - 20 хвилин
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.02.2015
Новини про горіхи, новинки, детальна інформація відносно горіхів
Горіхи
Готуємо "Шубу по-японськи" - 20 хвилин
20 хвилин Окрім м'яса птиці, туди входять карамелізовані горіхи і малиновий соус. Для великих компаній пропонуємо „М'ясне плато” і „Плато із птиці”. Перше складається з свинячого шашлика, телячого стейка, півкурки, свинячого стейка на кістці, двох соусів ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.02.2015
Дивитись всі новини в розділі Горіхи