/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Коржі із зеленню смажать на сухій сковорідці - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
120 — шпинату, а решта — петрушка й кріп. Дрібню великим ножем. Дістає тісто з-під рушника. Скачує в довгу ковбаску й ріже її на частини по 50 г кожна. На присипаному борошном столі розкачує кожен шматок на тонкі овальні коржі 30 см завдовжки і 20 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.04.2015




Дивитись всі новини в розділі Петрушка