/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Баранина
Пасхальное меню от Юлии Высоцкой - GIGAmir
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.04.2015
Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини
Баранина
Пасхальное меню от Юлии Высоцкой - GIGAmir
GIGAmir Отправить нарезанные лук и чеснок в кастрюлю, где жарилась баранина, посыпать сахаром и обжарить до золотистого цвета. 6. Добавить томатную пасту, 2 ст. ложки муки, 1 ч. ложку соли, тимьян с розмарином, связанные в один пучок, поперчить и перемешать. 7. Вернуть в кастрюлю ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.04.2015
Дивитись всі новини в розділі Баранина