/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Сирну паску готують з лимонним соком і збитими вершками - Gazeta.ua (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.04.2015
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Сирну паску готують з лимонним соком і збитими вершками - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Протерти сир через сито. Ізюм залити теплою водою на півгодини, злити рідину. Помити і обсушити. Збити міксером розм'якшене вершкове масло, цукор, ваніль і яйця. З'єднати сирну і яєчну маси. Додати збиті вершки, родзинки і лимонний сік. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.04.2015
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове