/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Сирну паску готують з лимонним соком і збитими вершками - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Протерти сир через сито. Ізюм залити теплою водою на півгодини, злити рідину. Помити і обсушити. Збити міксером розм'якшене вершкове масло, цукор, ваніль і яйця. З'єднати сирну і яєчну маси. Додати збиті вершки, родзинки і лимонний сік.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.04.2015




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове