/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Звичка харчуватися в ресторанах викликає гіпертонію - Рівне вечірнє



Рівне вечірнє
Червоне м'ясо небезпечне для здоров'я №28, 16-4-2015. Червоне м'ясо (яловичина, свинина, баранина) і продукти його переробки (ковбаса, сосиски) при надмірному вживанні і неправильній термічній обробці (смаження, копчення) є причиною ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.04.2015




Дивитись всі новини в розділі Яловичина