/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Шеф-повар ресторана Saxon + Parole Александр Прошенков ... - the-village
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.04.2015
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Шеф-повар ресторана Saxon + Parole Александр Прошенков ... - the-village
the-village Замешать в мучную смесь масло. Постепенно, добавляя молоко и желтки, взбивать миксером. Добавить ваниль, смесь из дрожжей и довести до однородной консистенции. Начинка. Нарезать произвольно сливочное масло. Переложить его ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.04.2015
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове