- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Морква
Як позбутись неприємного запаху з рота - Молодий Буковинець
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2015
Новини про моркву, новинки, детальна інформація відносно моркви
Морква
Як позбутись неприємного запаху з рота - Молодий Буковинець
Молодий Буковинець 3. Запам'ятайте, що деякі продукти провокують появу неприємного запаху, а саме — м'ясо, червоне вино, часник і кава. Зворотним ефектом освіження дихання володіють яблуко і морква. 4. Правильно чистіть зуби — зверху вниз. Це допоможе ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2015
Дивитись всі новини в розділі Морква