/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Прощавай, фігуро! - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
В підігрітому молоці (не гарячому) розчиняємо дріжджі, чайну ложку цукру та 2-3 ст. л. борошна. Цукру не кладіть багато, бо він нейтралізує роботу дріжджів (як і сіль), якщо його багато. Інакше виріб буде не солодким, та мати сильний запах ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.05.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно