/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Консерви овочеві, соління, квашення
На Черкащині збільшилась кількість захворювань на ботулізм - Прес-Центр
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.06.2015
Новини про консерви овочеві, соління, квашення, новинки, детальна інформація відносно консерв овочевих, солених, квашених
Консерви овочеві, соління, квашення
На Черкащині збільшилась кількість захворювань на ботулізм - Прес-Центр
Прес-Центр Усі випадки захворювань були пов'язані із вживанням в їжу в'яленої річкової риби та м'ясних консервів, виготовлених в домашніх умовах з порушенням технології їх приготування. Збудник захворювання – бацила ботулізму у вигляді спор – дуже поширений у ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.06.2015
Дивитись всі новини в розділі Консерви овочеві, соління, квашення