- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно соєве
Готуємо "Свинячу голонку у пиві" - 20 хвилин
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.06.2015
Новини про борошно соєве, новинки, детальна інформація відносно борошна соєвого
Борошно соєве
Готуємо "Свинячу голонку у пиві" - 20 хвилин
20 хвилин На дві доби — у сухому маринаді, а вже зварену у пиві — у медово-соєвому. Цього разу, за словами пані Ірини, буде достатньо для маринування двох-трьох годин. Запікання у духовці — останній етап і найкоротший — лише 30-40 хвилин. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.06.2015
Дивитись всі новини в розділі Борошно соєве