/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для обробки яйця  

Новини про обладнання для обробки яєць, новинки, детальна інформація відносно обладнання для обробки яйця

Для обробки яйця


Найуразливіші до бактеріальних інфекцій - дитячі колективи - УНIАН



УНIАН
Щоб уникнути отруєнь, лікар радить обов'язково термічно обробляти м'ясні та молочні продукти. «Сальмонела гине ... Яйця варити не менше 20 хвилин, молоко кип'ятити. ... Вона дуже сприятлива для розмноження бактерій», - наголосив Стойка.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.08.2013




Дивитись всі новини в розділі Для обробки яйця