- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Базилік
Споживач. Поради для рівнян: як швидко приготувати малосольні ... - Сайт телекомпании "Ривне 1"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.07.2015
Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка
Базилік
Споживач. Поради для рівнян: як швидко приготувати малосольні ... - Сайт телекомпании "Ривне 1"
Сайт телекомпании "Ривне 1" Але більшість рецептів містять і додаткові пряні і пахучі трави, такі як естрагон, чабер, кінзу, базилік та інші. Виявляється, що зелень і стебла петрушки класти до огірочків не слід, оскільки тоді вони розм'якшуються і втрачають хрусткость. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.07.2015
Дивитись всі новини в розділі Базилік