/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа кукурудзяна
Як народжується кулінарний символ Карпат? - Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.08.2015
Новини про крупи кукурудзяні, новинки, детальна інформація відносно круп кукурудзяних
Крупа кукурудзяна
Як народжується кулінарний символ Карпат? - Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття
Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття На полонині вівчарі працюють з травня по вересень. Запаси продовольства у них дуже обмежені - в основному це тільки кукурудзяна крупа, з якої готують токан або банош, звичайно ж, з бринзою. Тому ми прийшли до пастухів з подарунками - хлібом, горілкою ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.08.2015
Дивитись всі новини в розділі Крупа кукурудзяна