/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Кухня вихідного дня. Малинові тістечка. ФОТО+РЕЦЕПТ - Вікна online



Вікна online
8 цільних яєць збиваємо з цукром (8 ст.ложок) до білої, густої маси. Вручну вводимо борошно (8 ст. ложок), легко перемішуючи. Масу ділимо на двоє, печемо одночасно 2 коржі при 180 град. з використанням конвекції. Якщо немає такої можливості ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.08.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно